Se trece orezul prin cateva ape si se pune sa fiarba in apa cu sare si putin ulei. Cartofii si morcovii se spala si se pun si ei sa fiarba in coaja, i
Se trece orezul prin cateva ape si se pune sa fiarba in apa cu sare si putin ulei. Cartofii si morcovii se spala si se pun si ei sa fiarba in coaja, in apa cu sare. Dupa ce au fiert cartofii si morcovii, se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Cartofii se decojesc si se taie cubulete. Se curata ceapa, se toaca marunt si se inabusa in ulei pana devine sticloasa. Peste ceapa se pun cartofii si morcovii fierti, sare si piper, dupa gust si se lasa sa se rumeneasca. Stafidele se lasa cateva minute in apa sa se inmoaie. Intr-un bol, se pun cartofii, morcovii si ceapa, calite in ulei, orezul fiert, stafidele si se amesteca usor, sa nu se zdrobeasca cartofii.
Mancarea se serveste ornata cu patrunjel verde.
Alte retete:
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...
Desert - Strudele de post cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj