Ceapa, albitura si ardeiul se toaca marunt. Ghimbirul curatat se taie felii subtiri. Morcovul se da prin razatoarea mica si dovlecelul se taie cubule
Ceapa, albitura si ardeiul se toaca marunt. Ghimbirul curatat se taie felii subtiri. Morcovul se da prin razatoarea mica si dovlecelul se taie cubulete. Se spala o cana de orez (amestec in parti egale de orez alb, rosu si negru). Se caleste ceapa in ulei incins, ghimbirul, ardeiul si morcovul. Calim apoi si orezul bine scurs. Adaugam si dovlecelul si la urma mazarea. Stingem cu supa de carne fierbinte. Lasam sa fiarba si la urma adaugam condimente, sos de soia dulce si putin sos sarat. Nu este necesar sa adaugam sare deoarece sosul de soia este destul de sarat.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii