Orezul se alege si se spala bine. Ceapa taiata marunt se caleste sa fie sticloasa. Se adauga orezul si se prajeste putin. Se stinge cu apa, se sareaza
Orezul se alege si se spala bine. Ceapa taiata marunt se caleste sa fie sticloasa. Se adauga orezul si se prajeste putin. Se stinge cu apa, se sareaza si se fierbe.
Margarina se pune deasupra si se acopera vasul. Se da la cuptor preincalzit la 200°C si se lasa pana absoarbe apa.
Se amesteca inainte de servire.
Alte retete cu orez
Orez cu dovlecei
Spanac cu orez
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii