Prima data spalam orezul in mai multe ape pentru a indeparta amidonul. Dupa ce l-am spalat il punem intr-un vas acoperit timp de 10 min. Puteti adau
Prima data spalam orezul in mai multe ape pentru a indeparta amidonul. Dupa ce l-am spalat il punem intr-un vas acoperit timp de 10 min. Puteti adauga si un strop de ulei ca sa nu se prinda. Dupa 10 minute puteti sa il luati de pe foc. Adaugam untul, bulionul si sarea dupa care punem vasul la cuptor. Cand vedem ca orezul este gata putem scoate vaul din cuptor.
Se poate servi langa o friptura de porc sau vita.
Alte retete culinare:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Placinta cu dovleac Mancare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci
Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj