Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata. Ceapa se taie marunt. Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea
Se fierbe orezul. La mine nu a mai avut aproape deloc apa cand era gata.
Ceapa se taie marunt.
Separat, ceapa se caleste cu un pic de ulei si peste ea se pune dovlecelul taiat cubulete. Se mai lasa asa fff putin.
Se pune apoi apa cat sa acopere dovleceii si se lasa la fiert.
Cand sunt fierti dovleceii se adauga orezul si porumbul. Daca nu mai e apa suficienta de la dovlecei se mai adauga. Eu am mai pus cam un pahar cu apa.
Se mai lasa maxim 10 minute si se pune sare sau daca doriti si alte condimente.
Pofta buna!
Reteta Orez cu dovlecei si porumb a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Alte retete cu orez gasiti aici:
Sarmale moldovenesti,
Sarmale,
SARMALE CU SOIA PENTRU VEGETARIENI
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti