Orez cu ghiveci de vitel

Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe orezul, se pregateste un ghiveci, calind cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • cateva bucati de carne
  • fasole verde
  • vinete
  • morcov
  • telina rosie
  • piper
  • putina boia.

Mod de preparare

Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Intai se fierbe orezul in apa cu Secretul Gustului, se pregateste un ghiveci, calind pe rand cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie. Adaugam o lingura de Secretul Gustului, piper si putina boia. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi asezam orezul fiert, pe platou, iar pe mijloc aranjam ghiveciul.


Orezul cu ghiveci de vitel se serveste cald.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa