Orez cu ghiveci de vitel

Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe orezul, se pregateste un ghiveci, calind cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez
  • cateva bucati de carne
  • fasole verde
  • vinete
  • morcov
  • telina rosie
  • piper
  • putina boia.

Mod de preparare

Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Intai se fierbe orezul in apa cu Secretul Gustului, se pregateste un ghiveci, calind pe rand cateva bucati de carne, fasole verde, vinete, morcov si telina rosie. Adaugam o lingura de Secretul Gustului, piper si putina boia. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi asezam orezul fiert, pe platou, iar pe mijloc aranjam ghiveciul.


Orezul cu ghiveci de vitel se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de sfecla rosie

Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

Supa crema de sfecla rosie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca