Se spala morcovul, patrunjelul si telina dupa care se taie bucatele mici si se pun in apa cu sare si putin unt, la fiert. Cand incep sa fiarba se int
Se spala morcovul, patrunjelul si telina dupa care se taie bucatele mici si se pun in apa cu sare si putin unt, la fiert. Cand incep sa fiarba se introduc dovleceii taiati cubulete, ardeiul gras maruntit. Se spala intre timp orezul si se adauga si acesta in apa cu legumele. Se adauga verdeata tocata marunt, sosul de rosii si se lasa sa fiarba pana scade apa si devine un sos consistent.
Se serveste cu cascaval ras, deasupra.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj