Orez cu limba

Se prepara un sos alb dintr-o lingurita unt, faina si apa. Se fierbe pina devine gros ca o smintina. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul alb.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. limba fiarta
  • 1 cescuta orez
  • 3 cescute supa limpede de zarzavat
  • o lingurita brinza telemea rasa (desarata)
  • 2 lingurite unt
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se prepara un sos alb dintr-o lingurita unt, faina si apa. Se fierbe pina devine gros ca o smintina. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul alb. Orezul se fierbe in supa de zarzavat, apoi se amesteca cu untul ramas. Se aranjeaza plat pe farfurie; deasupra se toarna limba cu sos.
Se presara brinza rasa si patrunjel tocat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...