Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne. Se curata ceapa si se taie solzisori.
Se spala carnea de porc, se taie in cubulete si se sareaza. Se incinge uleiul si se rumenesc bucatile de carne.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se caleste in untul topit si incins pana se inmoaie. Se alege orezul, se spala, se scurge bine si se caleste. Se adauga ardeii, taiati in fasii nu prea lungi. Se toarna supa de legume, se presara sare si piper si se da Ia cuptoc. Cand orezul este aproape fiert, se adauga boabele de porumb scurse si bucatile de carne, amestecand cu grija. Se mai lasa cateva minute.
Se presara cu verdeata proaspat tocata.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa