Se toaca ceapa si se caleste in unt, impreuna cu orezul. Se adauga ardeii si rosiile taiate marunt si se lasa sa se inmoaie bine, pe foc mic, amestec
Se toaca ceapa si se caleste in unt, impreuna cu orezul. Se adauga ardeii si rosiile taiate marunt si se lasa sa se inmoaie bine, pe foc mic, amestecand mereu. Se adauga sucul de rosii si apa, se amesteca, apoi se baga vasul in cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Chiftelute Tocanita de pui Mancare de mazare cu sos de rosii
Recunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...
Tort cu jeleu de zmeura si iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa