Orezul se prajeste in ulei, se condimenteaza cu sare, curry, ceapa intreaga si stafidele. Se stinge cu 80 ml apa, se amesteca putin si se lasa la fier
Orezul se prajeste in ulei, se condimenteaza cu sare, curry, ceapa intreaga si stafidele. Se stinge cu 80 ml apa, se amesteca putin si se lasa la fiert sub capac. Si simplu este foarte bun, dar si ca garnitura la fripturi natur, cu salata asortata, este foarte bun.
Alte mancaruri recomandate:
Salata cu orez
Spanac cu orez
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii