Se taie cubulete medii cartofii, morcovii si ceapa. Se pun intr-o oala cele doua cani de orez, la care se adauga 6 cani de apa. Se pun peste orezul in
Se taie cubulete medii cartofii, morcovii si ceapa. Se pun intr-o oala cele doua cani de orez, la care se adauga 6 cani de apa. Se pun peste orezul in apa cartofii si morcovii, si se dau apoi la foc mare. Da, mare, direct. Dupa 5 minute se pune si ceapa, si se da la foc mic. Dupa ce se da la foc mic se adauga lingura de ulei, lingurita de curry si cea de busuioc, precum si varful de lingurita de cimbru. Se amesteca pentru a evita lipirea orezului de fundul oalei, ceea ce poate cauza neplaceri. In 20-25 de minute, dupa ce orezul a absorbit cam toata apa se presara lingurita de oregano si se stinge.
Se serveste cald.
Am vazut intamplator pe facebook aceasta reteta, dar sub alta denumire, si mi-a placut foarte mult cum arata, asa ca am zis...
Oua in purgatoriuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura