Se pune orezul la fiert odata cu delikat-ul sau knorr-ul (un cubulet) si sare daca mai e nevoie. Intre timp se caleste ceapa in ulei si se adauga pest
Se pune orezul la fiert odata cu delikat-ul sau knorr-ul (un cubulet) si sare daca mai e nevoie. Intre timp se caleste ceapa in ulei si se adauga peste orezul care fierbe deja. Se adauga pe rand morcovii taiati cubulete mici, cartofii, cateii de usturoi taiati si ciupercile. Se amesteca din cand in cand. Se mai pune si piperul, fie boabe, fie pudra si sucul de rosii, bulionul sau chiar ketchup dulce, si cateva foi de dafin. Patrunjelul se toaca si se amesteca la fiert. La sfarsit se presara deasupra marar sau se poate amesteca si el. Toate ingredientele se pun in cantitatile dorite in functie de preferinte. Se mai poate adauga si porumb dulce din conserva sau mazare.
simplu, rece sau cald, cu fripturi (de pui, de vita sau peste), cu alte sosuri
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti