Se pune pieptul de pui la fiert. Se strecoara zeama si se utilizeaza la fierberea orezului. Se pune orezul la fiert in zeama de pui si se lasa sa fia
Se pune pieptul de pui la fiert. Se strecoara zeama si se utilizeaza la fierberea orezului. Se pune orezul la fiert in zeama de pui si se lasa sa fiarba pana cand se absoarbe toata zeama. Daca este cazul, se completeaza cu apa inainte de fierbere. Se toaca ceapa marunt, se taie feliute ardeii si se pun in tigaie la calit, cu o lingura de ulei.
Se lasa sa se inmoaie un pic, dupa care se adauga ardeiul iute, tocat rondele si usturoiul zdrobit. Se mai lasat la calit, la foc mic, pana cand ceapa a devine transparenta. Se pune amestecul din tigaie peste orezul fiert, se adauga amestecul asiatic, se amesteca cu grija, se adauga si pieptul de pui taiat fasii subtiri, precum si sunca (taiata tot fasii subtiri) si se incorporeaza.
Se servesc cu pui tandoori
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti