Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie
Morcovii, telina, patrunjelul, gogosarii, ceapa si rosiile se curata, se taie marunt si se pun intr-un vas, cu unt, pe foc mic. Se lasa sa se inmoaie bine si se amesteca din cand in cand. Separat se spala orezul, dupa care se pune peste legumele din vas. Se adauga 3 cesti mari cu apa, se potriveste de sare si piper si se introduce totul la cuptor. Optional se poate adauga si o lingura de vegeta deasupra.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Mancare de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa