Orez natur

Orezul se spala in minnim sapte ape si se pune la fiert in 600 ml apa. Ardeiul si patrunjelul se toaca foarte fin. Cand orezul este fiert se spala cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 100 gr ardei rosu
  • 1 leg patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Orezul se spala in minnim sapte ape si se pune la fiert in 600 ml apa. Ardeiul si patrunjelul se toaca foarte fin. Cand orezul este fiert se spala cu apa rece, se scurge foarte bine si se adauga sare, piper, verdeata si ardei. Se stropeste apoi cu ulei de masline. Compozitia se poate modela in diferite forma.
Se serveste ornat dupa preferinta.

Alte retete:

Tocana cu orez si legume

Rulada de porc

Tocanita de ceapa cu pui

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti

Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*

Placinte ardelenesti
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise