Orez natur

Orezul se spala in minnim sapte ape si se pune la fiert in 600 ml apa. Ardeiul si patrunjelul se toaca foarte fin. Cand orezul este fiert se spala cu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 100 gr ardei rosu
  • 1 leg patrunjel
  • 50 ml ulei de masline
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Orezul se spala in minnim sapte ape si se pune la fiert in 600 ml apa. Ardeiul si patrunjelul se toaca foarte fin. Cand orezul este fiert se spala cu apa rece, se scurge foarte bine si se adauga sare, piper, verdeata si ardei. Se stropeste apoi cu ulei de masline. Compozitia se poate modela in diferite forma.
Se serveste ornat dupa preferinta.

Alte retete:

Tocana cu orez si legume

Rulada de porc

Tocanita de ceapa cu pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...