Orez pentru garnituri

Se pune orezul intr-un vas cu apa si se tine 2 ore, ca sa se umfle bine. Apoi se scurge si se pune la fiert cu 3 cesti de apa curata, sare si boabe d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti apa
  • 3 boabe de ienibahar
  • 30 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se pune orezul intr-un vas cu apa si se tine 2 ore, ca sa se umfle bine. Apoi se scurge si se pune la fiert cu 3 cesti de apa curata, sare si boabe de ienibahar. Cand a fiert, se adauga untul si se amesteca.


Se serveste garnitura la rasol de carne sau friptura.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Mancare de mazare Ardei umpluti

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada de pui cu omleta

Cand sunteti in pana de idei si nu mai stiti ce sa pregatiti bun, va recomand aceasta rulada. Se face repede, este economica...

Rulada de pui cu omleta
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni