Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pan
Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pana se inmoaie carnea. Ardeiul se taie in patru, se curata si se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in patru. Rosiile se tin putin in supa fierbinte, se curata de coaja, se taie in patru.
Se adauga orezul si se fierbe, apoi se adauga ardeii si ceapa. Rosiile se adauga in ultimele 5 minute. Orezul se fierbe fara a-l amesteca, i se da gustul.
Alte retete culinare
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Zacusca cu fasole
Friptura de vita la cuptor
Zacusca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii