Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pan
Carnea se taie in bucati de 2 cm si se prajeste 10 minute. Se adauga condimentele, pireul de rosii si supa de carne fierbinte. Se fierbe sub capac pana se inmoaie carnea. Ardeiul se taie in patru, se curata si se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in patru. Rosiile se tin putin in supa fierbinte, se curata de coaja, se taie in patru.
Se adauga orezul si se fierbe, apoi se adauga ardeii si ceapa. Rosiile se adauga in ultimele 5 minute. Orezul se fierbe fara a-l amesteca, i se da gustul.
Alte retete culinare
recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Zacusca cu fasole
Friptura de vita la cuptor
Zacusca
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti