Ceapa se caleste in untura incinsa, se adauga ardeii taiati in rondele si, putin mai tarziu, rosiile curatate si taiate in patru. Cand se inmoaie si r
Ceapa se caleste in untura incinsa, se adauga ardeii taiati in rondele si, putin mai tarziu, rosiile curatate si taiate in patru.
Cand se inmoaie si rosiile, se poate adauga carnea taiata in cuburi.
Cand se albeste carnea, se acopera cu apa si se fierbe la foc mic.
Orezul spalat se adauga cand carnea este aproape moale, se completeaza cu atata apa cat sa acopere orezul. Se potriveste gustul cu piper si sare, se fierbe la foc mic pana se inmoaie orezul.
Inainte de servire, se amesteca cu smantana.
Daca se foloseste orez calit, acesta se adauga atunci cand carnea este moale. Nu se mai completeaza apa si se incheie cand ingredientele dau un clocot impreuna.
Alte retete de mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii