Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se moaie.
Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se moaie. Se adauga ardeii taiati felii, apoi orezul ales si spalat si rosiile taiate. Se toarna trei cesti de apa, se potriveste de sare, se acopera si se da cratita la cuptor. Se tine 20 — 30 de minute, pana se fierbe orezul. Se rastoarna.
Pilaful bulgaresc se serveste putin racorit.
O combinatie ideala pentru vremea de afara!
Prajitura cu caise, visine si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.