Pilaf de praz

Se taie prazul felii subtiri, se inabusa in ulei, se amesteca cu orezul pregatit ca pilaful.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • citeva fire de praz
  • o ceapa
  • o ceasca orez
  • 3 lunguri ulei
  • o lingura bulion sau citeva rosii

Mod de preparare

Se taie prazul felii subtiri, se inabusa in ulei, se amesteca cu orezul pregatit ca pilaful.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta express

Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...

Ciorba de burta express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca