Pilaf fara carne

Se spala orezul si se lasa o ora in apa rece. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile f

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca mare cu orez
  • o ceapa
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 3-4 rosii din conserva
  • 3 cesti mari cu supa de legume
  • strecurata
  • sau apa
  • 2 linguri pasta de rosii

Mod de preparare

Se spala orezul si se lasa o ora in apa rece. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile fara pielita si mararul tocat. Se amesteca totul la foc mic cam 5 minute, se toarna 3 cesti de apa (supa), se adauga pasta de rosii si piper. Se da vasul la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica...

Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca