Pilaf fara carne

Se spala orezul si se lasa o ora in apa rece. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile f

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca mare cu orez
  • o ceapa
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 3-4 rosii din conserva
  • 3 cesti mari cu supa de legume
  • strecurata
  • sau apa
  • 2 linguri pasta de rosii

Mod de preparare

Se spala orezul si se lasa o ora in apa rece. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile fara pielita si mararul tocat. Se amesteca totul la foc mic cam 5 minute, se toarna 3 cesti de apa (supa), se adauga pasta de rosii si piper. Se da vasul la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii