Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post.
Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post. Se pune uleiul si ceapa intr-o craticioara si se caleste putin. Adauga rosia ,zaharul si sarea. Adauga orezul si mai amesteca vreo 2 minute. Toarna apa fierbinte, amesteca si da focul mic. Dupa 20 de minute opreste focul si lasa deoparte 5 minute. Se adauga vinetele si mararul si se amesteca usor sau se serveste deasupra orezului si se amesteca in farfurie.
Pilaful turcesc cu vinete se serveste cald, e bun si pe post de garnitura, dar si asa este destul de gustos si hranitor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii