Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post.
Pilaful turcesc cu vinete este delicios si simplu de preparat. Aceasta reteta de pilaf este buna si ca mancare de post. Se pune uleiul si ceapa intr-o craticioara si se caleste putin. Adauga rosia ,zaharul si sarea. Adauga orezul si mai amesteca vreo 2 minute. Toarna apa fierbinte, amesteca si da focul mic. Dupa 20 de minute opreste focul si lasa deoparte 5 minute. Se adauga vinetele si mararul si se amesteca usor sau se serveste deasupra orezului si se amesteca in farfurie.
Pilaful turcesc cu vinete se serveste cald, e bun si pe post de garnitura, dar si asa este destul de gustos si hranitor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj