Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana.
Pentru risoto cu limba se fierbe o limba de vitel cu o ceapa si zarzavat. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu zeama in care a fiert limba si se amesteca cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu doua cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert, se amesteca cu putin unt proaspat si cu 100 g de branza rasa usor, pentru a nu se sfarama orezul. Se pune intr-o forma cu gaura mare, bine unsa cu unt. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba.
Risoto cu limba se serveste fierbinte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii