Risotto alb cu felii de prosciutto si branza de capra

Adaugati cimbru atunci cand preparati risotto.Spre sfarsit adaugati branza de capra.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • frunze de cimbru
  • 115 gr branza pecorino
  • 155 gr branza de capra
  • 8 felii de prosciutto

Mod de preparare

Adaugati cimbru atunci cand preparati risotto.Spre sfarsit adaugati branza de capra.


Chiar inainte de a consuma orezul, plasati deasupra feliile de prosciutto si presarati branza pecorino rasa. Alte retete culinare:

Dovlecei cu orez la cuptor

Conopida la cuptor cu bacon

Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina

Pentru că ne place foarte mult salata de ciuperci și o repet la orice masă festivă, in diverse conbinatii. Am adăugat,...

Salata de ciuperci cu piept de pui si telina
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca