Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, i
Caliti jumatate din cantitatea de mazare cu o bucata buna de unt si putina supa. Gatiti-le pana se inmoaie si pasati-le. Adaugati-le peste risotto, impreuna cu crevetii si cu restul boabelor de mazare si fierbeti-le circa 2 minute deoarece fructele de mare dar si mazarea se prepara foarte repede. Adaugati apoi plantele aromatice proaspete si stoarceti sucul de lamaie peste orez. Stropiti cu putin ulei de masline extravirgin, picant.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Conopida la cuptor cu bacon
Cartofi la cuptor
Garnitura de orez si mazare
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti