Risotto cu dovlecel si creveti

Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de pi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • orez risotto
  • supa pentru risotto
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • creveti fierti
  • dovlecel
  • unt
  • usturoi
  • condimente

Mod de preparare

Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de piper si cuisoare).

Ceapa se calese in 2 linguri de ulei.

Am pus 3 pumni de orez peste ceapa, cand a fost calita si am lasat sa se prajeasca.

Am adaugat un polonic de supa si am lasat ss fiarba.

Cand este absorbit se adauga altul (polonic). Si am lasat sa fiarba.

Dovlecelul l-am taiat felii si l-am pus peste orez.

Am gustat bobul si cand era aproape gata am aruncat crevetii care evident erau fierti.

Am stins focul si am pus o feliuta de unt cu usturoi.
Pofta buna!

Reteta Risotto cu dovlecel si creveti a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Alta reteta cu creveti gasiti aici Curry cu creveti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii