Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min . Se varsa be
Se prajeste ceapa curata si tocata subtire in o lingura de unt apoi se pune orezul si se amesteca pana cand devine lucios, circa 2 min .
Se varsa berea (sau vinul), care trebuie sa se evapore putintel; se varsa un polonic de zeama si o jumatate de fragi curati si tocati marunt si, adaugand zeama de fiecare data cand este uscat, se lasa sa fiarba (fara capac!!!) circa 18-20 min.
Orezul nu trebuie sa fie prea moale.
Se stinge, apoi se incorporeaza untul ramas si branza rasa
Pofta buna!
Reteta Risotto cu fragi a fost propusa de Laura din Italia pe forum culinar.ro
Alte retete de risotto gasiti aici:
Risotto cu dovlecel si creveti ,
Risotto cu ciuperci salbatice pui si bacon,
Risotto spumant cu ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa