Legumele se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt si se pun toate la calit cu 2 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat se adauga orezul si se lasa pana
Legumele se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt si se pun toate la calit cu 2 linguri de ulei. Cand s-au inmuiat se adauga orezul si se lasa pana devine sticlos.
Se toarna supa cat sa acopere continutul cratitei si se amesteca continuu, pana scade cantitatea de supa. Se adauga din nou supa cat sa acopere orezul si se repeta acelasi procedeu (amestecand continuu) pana cand se fierbe orezul. Se potriveste de sare, se inchide focul si se mai lasa capacul pe cratita cca 5 min.
Se serveste ca atare sau garnitura la friptura.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa