Risotto cu spanac

Risotto cu spanac este o reteta culinar perfecta pentru inceputul de primavara. Un risotto cremos cu spanac prospat este o solutie salvatoare pentru un pranz delicios.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 2 cepe
  • 5 linguri margarina
  • 2 catei usturoi
  • 250 g orez risotto (arborio)
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri bulion
  • piper
  • sare
  • 750 ml supa de legume
  • nucsoara
  • 75 g parmezan

Mod de preparare

Risotto cu spanac se prepara asa: curatam spanacul si il lasam apoi la scurs. Tocam ceapa si usturoiul. Incingem margarina intr-o tigaie si punem ceapa si usturoiul. Adaugam orezul si il calim 5 minute, pana cand devine translucid.

Stingem cu otet balsamic, adaugam bulionul si piper apoi amestecam. Se mai toarna un polonic de supa si amestecam pana ce orezul absoarbe toata supa. Repetam pana ce terminam toata supa. Adaugam spanacul si condimentam dupa plac. Punem rissotto in farfurii si radem parmezan.


Servim risotto-ul cu spanac cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii