Risotto cu spanac

Risotto cu spanac este o reteta culinar perfecta pentru inceputul de primavara. Un risotto cremos cu spanac prospat este o solutie salvatoare pentru un pranz delicios.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g spanac
  • 2 cepe
  • 5 linguri margarina
  • 2 catei usturoi
  • 250 g orez risotto (arborio)
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri bulion
  • piper
  • sare
  • 750 ml supa de legume
  • nucsoara
  • 75 g parmezan

Mod de preparare

Risotto cu spanac se prepara asa: curatam spanacul si il lasam apoi la scurs. Tocam ceapa si usturoiul. Incingem margarina intr-o tigaie si punem ceapa si usturoiul. Adaugam orezul si il calim 5 minute, pana cand devine translucid.

Stingem cu otet balsamic, adaugam bulionul si piper apoi amestecam. Se mai toarna un polonic de supa si amestecam pana ce orezul absoarbe toata supa. Repetam pana ce terminam toata supa. Adaugam spanacul si condimentam dupa plac. Punem rissotto in farfurii si radem parmezan.


Servim risotto-ul cu spanac cald.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii