Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga buc
Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga bucatele mici, cat unghia, de sunca, gogosar rosu, castravete, unt, oua rascoapte, capere si masline marinate. Acestea se adauga in cantitati dupa preferinte. Se pot adauga chiar si castraveti si gogosari murati.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui
O prajitura rapida, pufoasa si foarte usor de preparat.
Desert prajitura cu lapte cald si nesquikIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa