Rizi-bizi

Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga buc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 3 cesti supa de pasare
  • sare
  • sunca
  • cascaval
  • 1 gogosar
  • 1 ardei gras
  • 1 castravete mic
  • 1 mana de capere
  • 2 oua tari
  • masline marinate
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa timp de 10 minute, iar apoi se scurge, se clateste si se pune din nou la fiert dar de data asta cu supa. Se adauga bucatele mici, cat unghia, de sunca, gogosar rosu, castravete, unt, oua rascoapte, capere si masline marinate. Acestea se adauga in cantitati dupa preferinte. Se pot adauga chiar si castraveti si gogosari murati.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Tocanita de pui

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa