Rizoto cu resturi de carne

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne taiate cuburi mari. Nu se amesteca. Se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • citeva ciuperci si resturi de carne (friptura
  • rasol)
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne taiate cuburi mari. Nu se amesteca. Se fierbe incet si acoperit.
Se serveste cu cascaval ras

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...