Rizotto

Ceapa se marunteste si se pune la rumenit in putin unt. Se adauga apoi orezul, se amesteca doua minute si se toarna deasupra apa. Se adauga sare, pipe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • 150 gr branza rasa
  • 1 I apa
  • sare
  • putin piper
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Ceapa se marunteste si se pune la rumenit in putin unt. Se adauga apoi orezul, se amesteca doua minute si se toarna deasupra apa. Se adauga sare, piper si se pune la cuptor sa scada bine. Cand a scazut, se presara deasupra branza rasa, de preferat parmezan.
Se serveste garnitura Ia carne.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Cartofi la cuptor

Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Recunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa