Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape. Sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oa
Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape. Sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase, folosind reteta respectiva. Orezul se inabusa in margarina sau unt (100g), se adauga supa de oase, sare, piper si se introduce vasul acoperit la cuptor, circa 20 minute. Dupa fierbere se portioneaza sub diferite forme, deasupra se asaza sunca, svaiter ras si bucati de margarina sau unt si se gratineaza la cuptor. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.
Se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii