Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape. Sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oa
Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape. Sunca se taie felii inguste. Svaiterul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase, folosind reteta respectiva. Orezul se inabusa in margarina sau unt (100g), se adauga supa de oase, sare, piper si se introduce vasul acoperit la cuptor, circa 20 minute. Dupa fierbere se portioneaza sub diferite forme, deasupra se asaza sunca, svaiter ras si bucati de margarina sau unt si se gratineaza la cuptor. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.
Se serveste cald.
Am pregatit aceasta rulada aperitiv pentru masa de Craciun. Pot sa spun ca a fost cel mai apreciat aperitiv si s-a terminat...
Rulada aperitiv cu pate si crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.