Sarmale de post

1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica. 2. Adaugam orez

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • • 1 cana de orez
  • • 1 cutie ciuperci
  • • 6 cepe mai potrivite
  • • 5 morcovi
  • • 2 telini mici
  • • 6 linguri de gris
  • • 3 cartofi
  • • 200 ml ulei
  • • 4 linguri bulion
  • • sare si mirodenii ( piper
  • cimbru
  • boia)

Mod de preparare

1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica.

2. Adaugam orezul si ciupercile tocate marunt si le lasam la calit inca 15 minute.

3. Dupa racirea compozitiei, punem condimentele si grisul amestecand pana omogenizam compozitia.

4. Trecem apoi la impachetat sarmalutele.

5. Tocam nervurile groase ale verzei si le punem pe fundul tavii cu doua crengute de cimbru( eu am pus si cateva frunze de telina), apoi dupa fiecare strat de sarmalute mai adaugam o lingura de bulion.

6. Deasupra se pune un alt strat de varza tocata. Se introduce in cuptor o ora si jumatate.

retete de post


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide