Sarmale de post

1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica. 2. Adaugam orez

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • • 1 cana de orez
  • • 1 cutie ciuperci
  • • 6 cepe mai potrivite
  • • 5 morcovi
  • • 2 telini mici
  • • 6 linguri de gris
  • • 3 cartofi
  • • 200 ml ulei
  • • 4 linguri bulion
  • • sare si mirodenii ( piper
  • cimbru
  • boia)

Mod de preparare

1.Se caleste ceapa, apoi se adauga morcovul, cartofii si telina, care deja sunt date prin razatoarea mica.

2. Adaugam orezul si ciupercile tocate marunt si le lasam la calit inca 15 minute.

3. Dupa racirea compozitiei, punem condimentele si grisul amestecand pana omogenizam compozitia.

4. Trecem apoi la impachetat sarmalutele.

5. Tocam nervurile groase ale verzei si le punem pe fundul tavii cu doua crengute de cimbru( eu am pus si cateva frunze de telina), apoi dupa fiecare strat de sarmalute mai adaugam o lingura de bulion.

6. Deasupra se pune un alt strat de varza tocata. Se introduce in cuptor o ora si jumatate.

retete de post


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii