Crap umplut cu legume

Crapul umplut cu legume este o mancare cu peste delicioasa si sanatoasa. Pestele se curata de solzi, se spala bine si se condimenteaza cu sare.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • crap
  • 1 kg cartofi
  • 300g morcovi
  • 400 g ciuperci
  • 3 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 200 ml vin
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste

Mod de preparare

Crapul umplut cu legume este o mancare cu peste delicioasa si sanatoasa. Pestele se curata de solzi, se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si alte condimente pentru peste. Crapul se unge cu ulei de maslinesi se lasa intr-un platou pana se pregatesc legumele.
Legumele se toaca marunt si se condimenteaza cu sare, piper, delicat. Am umplut crapul cu ciupercile amestecate cu ardei, ceapa, morcov si cativa cartofi. Cartofii se pun pe langa crap, intr-o tava unsa cu ulei. Se stropeste crapul cu suc de lamaie, se pune vinul alb sau rosu, se adauga putina apa, o lingura de ulei si delicat si se lasa la cuptor aproximativ 40 de minute la foc mediu.
Dupa ce se scoate de la cuptor, crapul se stropeste cu suc de lamaie, se presara patrunjel peste si se serveste cu garnitura de cartofi sau salata verde.


Crapul umplut cu legume se serveste cald.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu pastrav afumat

Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...

Salata cu pastrav afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca