Stiuca cu mere si frisca

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g file de stiuca
  • 200 g mere
  • 50 g pesmet
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml sos tartar
  • 100 ml frisca
  • jumatate de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.

Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.

Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.

Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui cu ciuperci

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa