Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o tigaie untul amestecat cu ulei.
Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o tigaie untul amestecat cu ulei. Cand grasirnea este fierbinte, se pun cotletele si se frig pe ambele parti. Nu trebuie lasate sa se usuce.
Cotletele de caprioara se servesc cu sos de ciuperci sau cu sos de vin pregatit separat, la care se adauga si sosul din tigaia in care s-a. fript.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii