Cotlete de mistret

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12 ore, apoi se scurg si se pun intr

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cotlete de mistret
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru bait:
  • 3 pahare vin alb
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov taiat felii
  • 8 boabe de piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12 ore, apoi se scurg si se pun intr-un vas cu ulei incins, la prajit. Se sareaza, se pipereaza, apoi se intorc pe ambele fete si se scot din vas.


Cotletele se servesc fierbinti, cu diferite garnituri si salata de sezon.

Alte retete culinare:

Tochitura din maruntaie de pui Tocanita de vita Tocanita de iepure

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...