Fazan fript

In prima faza se curata fazanul de pene, de intestine, i se inlatura capul si labele. Se pune apoi la flambat pe flacara mare, se spala, se sterge si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 fazan
  • cateva felii de slanina
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

In prima faza se curata fazanul de pene, de intestine, i se inlatura capul si labele. Se pune apoi la flambat pe flacara mare, se spala, se sterge si se acopera cu felii de slanina. Dupa aceea se pune intr-un vas cu unt fierbinte si se da la cuptor sa se friga. Se unge din cand in cand cu sos sau cu putina apa. Se lasa in cuptor cam o ora si se indeparteaza apoi slanina. Se potriveste la gust de sare si se lasa mai departe la rumenit.


Se serveste cu garnitura de legume si salata asortata.

Alte retete culinare:

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Astfel de sandwich-uri pot fi preparate fie la cuptor, în tigaie sau în sandwich maker ca în cazul de...

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca