Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri
Se scoate pulpa din solutia pentru marinare unde a stat zece ore, se bate cu un batator de lemn, se unge cu putin ulei si se acopera cu fisii subtiri de slanina afumata, se pune in tava de friptura cu o ceasca de apa si o ceasca de ulei, se sareaza sosul si se adauga citeva boabe de piper, dupa care se introduce friptura in cuptor. Se frige la foc marc o ora, apoi se intoarce cu atentie, se adauga vinul si se continua fri- gerea. Cand este bine rumenita, friptura se scoate si se serveste fara slanina in care a fost imbracata, taiata felii groase si garnisita cu leÂgume sote.
Alte retete recomandate
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti