Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnea de vanat
  • bait
  • brocolli
  • unt
  • Pentru sos:
  • mure
  • zmeura
  • unt
  • faina alba
  • 200 ml de apa
  • sare
  • piper
  • 100 ml de vin rosu aromat
  • Pentru rulouri:
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli este delicios. Pentru aceasta reteta de vanat, carnea se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara. Brocolli trebuie fiert in apa cu sare, apoi stropit cu unt fierbinte. Rulourile se fac din aluat asa cum se fac galustele cu prune, dar se fac sub forma de bastonase de opt pana la 10 centimetri grosime, care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
La aceste preparate, se face un sos din fructe de padure - mure si zmeura. Sosul se face topind 50 g de unt, adaugam fructele, lasam cateva minute la calit, apoi adaugam o lingura de faina alba dizolvata in 200 ml de apa, fierbem pana se ingroasa, dam gust cu sare, piper, dupa preferinta adaugam 100 ml de vin rosu aromat.


Rulourile: se folosesc 2 cartofi fierti si pisati, 2 oua, 5 linguri de faina, sare; se amesteca bine, apoi se fac bastonase care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.


Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...