Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli

Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carnea de vanat
  • bait
  • brocolli
  • unt
  • Pentru sos:
  • mure
  • zmeura
  • unt
  • faina alba
  • 200 ml de apa
  • sare
  • piper
  • 100 ml de vin rosu aromat
  • Pentru rulouri:
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • unt pentru prajit.

Mod de preparare

Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli este delicios. Pentru aceasta reteta de vanat, carnea se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara. Brocolli trebuie fiert in apa cu sare, apoi stropit cu unt fierbinte. Rulourile se fac din aluat asa cum se fac galustele cu prune, dar se fac sub forma de bastonase de opt pana la 10 centimetri grosime, care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
La aceste preparate, se face un sos din fructe de padure - mure si zmeura. Sosul se face topind 50 g de unt, adaugam fructele, lasam cateva minute la calit, apoi adaugam o lingura de faina alba dizolvata in 200 ml de apa, fierbem pana se ingroasa, dam gust cu sare, piper, dupa preferinta adaugam 100 ml de vin rosu aromat.


Rulourile: se folosesc 2 cartofi fierti si pisati, 2 oua, 5 linguri de faina, sare; se amesteca bine, apoi se fac bastonase care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.


Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Caras la cuptor in sos de vin

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

Caras la cuptor in sos de vin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca