Iepure in aspic

Pentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • salele de la un iepure
  • 750 ml zeama de carne concentrata
  • 1 cana jeleu de coacaze
  • 50 gr unt
  • 100 gr slanina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru prepararea acestei retete se foloseste spatele de la iepure. Iepurele in aspic este foarte delicios. Spatele de la iepure se curata si se taie in bucati. Acestea se pun apoi la calit in putin unt dupa care se acopera cu felii de slanina si se lasa la prajit. Se scoate apoi carnea pe o farfurie si se asaza bucatile astfel incat sa se reconstituie salele. Se lasa la racit, dupa care se toarna zeama de carne in strat gros. Se lasa la rece ca sa se inchege. Se poate amesteca in aspic, cand este cald, o cana de jeleu de coacaze.


Se serveste cu salata verde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

Nu știu de ce în ultimul timp tot încurc introducerile, dar simțeam și nevoia prezenței lirismului subiectiv...

Frigarui de pui
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii