Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie, cuisoare, catei de usturoi, sare.
Se pun intr-o oala smaltuita apa cu otetul de vin, ienibaharul, piperul, foile de dafin, cuisoarele, usturoiul, coaja taiata de la o jumatate de lamaie si o lingura de sare. Se fierbe compozitia 5 minute. Se lasa sa se raceasca si se toarna peste vanatul asezat intr-un castron. Se tine astfel 24 de ore.
Lichidul trebuie sa acopere vanatul, in caz contrar, vanatul trebuie intors la fiecare 5—6 ore.
Se utilizeaza pentru vanat.
Alte retete recomandate:
Spanac
Mancare de mazare
Ciorba de salata verde
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti