Medalion de mistret

Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 6 kg carne de mistret
  • 600 g slanina
  • o capatana de usturoi
  • o telina
  • ardei
  • 2 morcovi
  • 2 fire de cimbru
  • un varf de cutit de busuioc
  • 1 kg ciuperci
  • 200 g arpagic
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • bulion
  • un pahar de vin

Mod de preparare

Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, se taie carnea fasii mai grosute, care se umplu cu costita si usturoi. Bucatile care pica se dau prin masina de tocat, se adauga costita de mistret, se pun trei oua, sare, piper, usturoi tocat, se face o pasta bine framantata, apoi se face un pat din tocatura, pe o coala de celofan. Pe marginea patului, se pun fasiile de carne care au fost impanate cu usturoi si costita, se ruleaza cu celofanul si se leaga cu ata. Dupa aceea, se pune in tigaie la fiert in apa cu ulei si putin bulion.
Din cand in cand intoarcem si stropim cu sos pana se termina de fiert. Calim 200 g costita taiata cubulete peste care punem zarzavatul taiat Julien, arpagic, telina, morcov, ardei, un pahar de vin, busuioc si cimbru. Ciupercile tocate le calim in unt. Dupa ce a fiert carnea, o desfacem de ata si celofan, o taiem felii si servim cu zarzavat calit si ciuperci calite.  Friptura de vanat cu sos picant se serveste cu cruton de paine la mijloc.


Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide