Mincarica orientala din carne de vinat

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se praj

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara
  • iepure
  • etc
  • 3 linguri margarina
  • 2 cepe
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • un pumn stafide
  • 3-4 catei de usturoi
  • pisati
  • 4 cuisoare
  • 1 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 picaturi tabasco (un sos foarte condimentat
  • poate fi inlocuit cu boia de ardei)
  • 1 1/2 lingura pasta de rosii
  • 1 1/2 lingura soia
  • 2 linguri faina
  • 4
  • 5 dl supa din Vegeta
  • 1
  • 5 dl smintina

Mod de preparare

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea prajita si se adauga pasta de rosii, soia, faina, supa din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic aprox. 45 minute sau pina cind carnea este fiarta bine. Smintina se adauga la sfirsit.


Se serveste cu orez fiert si o garnitura de legume, alaturi de un pahar de bere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...