Mincarica orientala din carne de vinat

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se praj

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara
  • iepure
  • etc
  • 3 linguri margarina
  • 2 cepe
  • 1 mar mare
  • 1 banana
  • un pumn stafide
  • 3-4 catei de usturoi
  • pisati
  • 4 cuisoare
  • 1 1/2 lingurita curry
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 picaturi tabasco (un sos foarte condimentat
  • poate fi inlocuit cu boia de ardei)
  • 1 1/2 lingura pasta de rosii
  • 1 1/2 lingura soia
  • 2 linguri faina
  • 4
  • 5 dl supa din Vegeta
  • 1
  • 5 dl smintina

Mod de preparare

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea prajita si se adauga pasta de rosii, soia, faina, supa din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic aprox. 45 minute sau pina cind carnea este fiarta bine. Smintina se adauga la sfirsit.


Se serveste cu orez fiert si o garnitura de legume, alaturi de un pahar de bere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca