Piept de caprioara

Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt, painea se inmoaie in lapte si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg piept de caprioara
  • 300 gr ficat
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 2 oua
  • 1 jumatate paine
  • 1 leg patrunjel
  • 200 ml lapte
  • 200 ml vin alb
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Din pieptul de caprioara se scot coastele in asa fel incat sa nu se gaureasca carnea. Ceapa se curata si se taie marunt, painea se inmoaie in lapte si se stoarce, ficatul si patrunjelul se taie marunt. Intr-o tigaie se pun ceapa si ficatul la prajit, se pun apoi la racit. Se adauga paine, ouale, piperul, sarea si patrunjelul, se amesteca si se trece prin masina de tocat. Cu aceasta compozitie se umple pieptul pregatit, se leaga cu o sfoara, se unge cu putin ulei , se asaza intr-o tava si se introduce in cuptorul bine incalzit. Cand este gata si bine rumenit, se scoate din tava si se taie felii. Peste sosul ramas in tava se presara putina faina, se caleste putin si se stinge cu vin alb. Sosul se strecoara si se toarna peste feliile de carne.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Piftie de curcan

Curcan umplut

Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii