Porumbei cu costita afumata

Se jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie in patru si se auresc in

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3—4 porumbei
  • 200 g costita sau carne afumata de porc
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 1 pahar de vin
  • 1 lingura de faina
  • piper boabe

Mod de preparare

Se jumulesc porumbeii de pene, apoi se trec prin flacara si se spala cu apa rece. Se golesc de maruntaie, dupa care se taie in patru si se auresc in unt. Cind carnea a devenit frageda, se taie costita afumata sau carnea de porc fisii groase, se pune peste porumbei si se acopera cu un pahar de vin alb. Se fierbe carnea cu sare, piper boabe si o lingura de faina desfacuta in apa rece. Mincarea se scade pe foc mic o ora, dupa care se serveste calda, cu salata de sezon.
Alte mancaruri recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii