Prepelite se curata si se pun la calit in unt. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se pune sare, piper, putin patrunjel verde tocat, 1-2 linguri d
Prepelite se curata si se pun la calit in unt. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, se pune sare, piper, putin patrunjel verde tocat, 1-2 linguri de faina si se adauga vinul alb si zeama de carne. Se lasa la fiert pana se ingroasa si inainte de servire se adauga zeama de la o lamaie.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Curcan umplut
Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)
Ciorba cu perisoareIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.