Prepelite la tava

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se servesc ca si prepelitele fripte la frigare.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 prepelite
  • cateva frunze de vita
  • 200 g slanina
  • 6 felii de paine
  • 1 lingura unt
  • sare.

Mod de preparare

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se servesc ca si prepelitele fripte la frigare, se toarna in farfurie si sosul pe care l-au lasat in tava. Acesta, dupa ce sau scos prepelitele, se subtiaza cu cateva lingurite de zeama de carne si se lasa sa dea cateva clocote.


Prepelitele la tava se servesc pe felioare de paine prajita in unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca